A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2011 Július
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

29

Kismamákért DXN termékekkel

2011.07.29 - péntek

Terhesség, szoptatás, meddőség


      Az előző bogbejegyzésben írtam a lúgosítás jelentőségéről. Most egy másik állapotról szeretnék írni, amivel remélem, segítek abban, hogy egészséges, fitt kismamák legyenek, és akik egészséges és okos babákat szülnek azáltal, hogy több oxigén jut el a babához.

 

Terhesség

 

1.      A terhesség alatt a szervezetnek még sokkal több lúgos anyagot kell előállítania, mint egyébként. A magzatvíz igen lúgos, sokkal lúgosabb, mint bármi más a testben. Ahhoz, hogy a szervezet ne az anya lúgos ásványi raktáraiból vonja ki pl. a kalciumot (csontokból és fogakból), elengedhetetlen, hogy a táplálkozás eltolódjon a lúgosító ételek és italok felé.  Így a szervezet sokkal könnyebben meg tud birkózni a nagy kihívással.


A  Spirulinában lévő klorofill is hozzájárul a szervezet igényeinek kielégítéséhez, illetve a magzat testének egészséges fejlődéséhez. A klorofillról azt tartják, hogy kiválóan segíti az egészséges vér termelődését, a magzat összes szerve pedig a vérsejtekből alakul ki, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy azok a vérsejtek mennyire egészségesek.


Az egyetlen dolog, amire feltétlenül oda kell figyelni, a FOKOZATOSSÁG.

 


A szervezet méregtelenítése ugyan nem befolyásolja a magzatot negatívan, hiszen a magzat vérébe nem kerül bele az anya szervezetéből, véréből semmilyen méreganyag, viszont nem volna helyes és kellemes, ha egy várandós anyuka egész álló nap a vécén csücsülne, mert erős méregtelenítésbe kezd a szervezete, a hirtelen felszabaduló (addig a szervezetben lerakódva tárolt) mérgeknek ugyanis hirtelen és gyorsan távozniuk kell. A várandós kismamának ez nem nagyon hiányzik. De ha betartja azt a szabályt, amit egyébként mindenki másnak is melegen ajánlunk (szépen fokozatosan növeli az adagot a akkor a lúgosítás nem csupán az anyának tesz jót, hanem a baba egészségét is elősegítheti.

 

Szoptatás

 

2.     A szoptatás alatti időszakról is elmondható szinte ugyanaz, ami a terhesség alatti időszakról. Annyi módosítást kell itt tenni, hogy a szoptatás időszakában a kismama folyadékigénye még a korábbinál is nagyobb, amit jó, ha nem savasító italokkal (szénsavas üdítők, szörpök, kakaó, kávé, sör, szódavíz, magas cukortartalmú gyümölcslevek) próbálja kielégíteni a  napi 3-4-5 liter folyadék szükségletét.

 

 

Meddőség - lehet mégis esély?

 

A fenti két téma volt az örömteli két téma, hiszen akárhogyan is, de a terhesség és a szoptatás még az esetleges problémákkal együtt is legtöbbször pozitív tapasztalat, és a kismama akkor is boldog, ha történetesen e két időszak bizonyos áldozatokkal jár.

Amit viszont nem lehet elfogadni, az az, ha valaki babát szeretne, de nem megy. 

                                 Meddőség, infertilitás

 

 

 

 Leírás

Infertiltásról vagy meddőségről akkor beszélünk, ha egy pár védekezés nélkül, normális nemi élet mellett nem képes gyermeknemzésre. Szigorú definíció szerint a teherbe esési képtelenséget sterilitásnak vagy meddőségnek nevezzük, még a magzat kihordására való képtelenséget infertilitásnak, de a fogalmak összemosódnak.

Nőknél a nemi-hormonok megzavart egyensúlya, pajzsmirigy alulműködés, endometriosis, petevezetékelzáródás és a policisztás ovárium szindróma (POS) a legfontosabb faktorok, amiket mindenképpen ki kell vizsgálni.

Tünetek:

Magának a meddőségnek nincsenek tünetei, de a fennálló okok tünetekben nyilvánulhatnak meg. A hormonális zavarok mögött állhat elhízás, a pattanásos bőr, intenzív hajhullás, rendszertelen menses, emlőváladékozás. E mellett a kóros soványság is gátló tényező lehet.

 

A lúgosítással növelhetjük ennek a problémának a megoldását is.

A fogantatáshoz enyhén lúgosnak kell lennie a belső környezetnek. A legmegdöbbentőbb viszont az volt, hogy szervezetünk elsavasodása azzal jár, hogy elszaporodnak a testben bizonyos mikroorganizmusok: baktériumok, penész- és élesztőgombák, amelyek melléktermékeket termelnek és még tovább savasítják szervezetünket, akadályozzák a hormontermelést, sőt a hormonokat meg is eszik.

A hormonkezelések hatására meghíztak, vagy szülés után szedtek fel magukra néhány kilót. A lúgosítással ez is kezelhető, mivel az elhízás is kéz a kézben jár az elsavasodással, s ha az ember lúgosít a kilók eltűnnek.


SPIRULINA

Laikusok és táplálkozáskutatók egyaránt elragadtatással szemlélik ezt a parányi zöld erőművet, az algát, ami egészségünk számára nélkülözhetetlen. Intenzív zöld színét különösen magas klorofill tartalmának köszönheti a Spirulina alga, mely az emésztéshez és az anyagcseréhez igen fontos, rengeteg oxigént képes megkötni és szállítani a sejtekhez, akkora mennyiségben tartalmaz klorofillt, mint gyakorlatilag semmi más . Más növényekkel ellentétben a Spirulina alga nem rendelkezik erős sejthártyával. Ez az egyik ok, amiért emésztőszerveink oly könnyedén juthatnak hozzá az algában lévő életfontosságú anyagokhoz. A Spirulina alga nedvesség hatására kolloid oldattá válik, így az alga által tartalmazott vitálanyagok felszívódása 90 % feletti, itt kell megemlíteni, hogy a legtöbb táplálék-kiegészítő felszívódása nem haladja meg a 15-20 %-ot. Az alga által kínált létfontosságú aminosavak magasan felülmúlják a tejtermékekben és egyéb ételeinkben található mennyiséget, olyan összetételben, amely pontosan megfelel az emberi szervezet szükségleteinek. Az omega-zsírsavakból a tengeri halakban található mennyiségnek a többszörösét tartalmazza a Spirulina  alga.

 

A Spirulina alga lúgos jellege meggátolja szervezetünk elsavasodását, amelynek rovására a civilizációs betegségek mintegy 80 %-a írható. Az alga által tartalmazott legfontosabb anyagok: mintegy 2000 enzim, páratlan mennyiségű  értékes növényi  fehérje (60-70%), 18 aminosav, közöttük a 8 esszenciális aminosav, vitaminok, mint például a  B-vitamin  teljes skálája, vas, kálium, magnézium, cink,  béta-karotin, valamint lényeges zsírsavak, mint a gamma-linolénsav, muco- és poliszaharidok, phycocianin, amely egy lehetséges rákellenes fitotápanyag, pozitívan stimulálja az őssejteket, segít az allergiáért felelős magas hisztaminszint lebontásában. A Spirulina mikroalga magában hordozza az emberi szervezet számára szükséges összes, mintegy 4000 vitálisanyagot.

 

 A Spirulina alga fogyasztói nem csupán iskolai, szakmai, sportteljesítményük javulásáról számoltak be, hanem arról is, hogy erősödött ez ellenállóképességük, megszűntek az emésztési zavarok és egyensúlyba került a vércukorszintjük, de a lélek is profitált ebből, mert fellendíti az agy teljesítményét, az észlelés érzékenyebb, a koncentráció képesség javul.

 

 

júl

28

Tartós fogyás DXN termékekkel

2011.07.28 - csütörtök

                                                „ A tények nem szűnnek meg létezni attól,

                                              hogy figyelmen kívül hagyjuk őket „

 

                                    


Amikor hízásról van szó, először is az okot kell megtalálnunk, mielőtt a gyógymódot megérthetnénk. Azokat a programokat, amik csak a nyilvánvaló tünetet célozzák meg ( a túlsúlyt), nem oldják meg magát a problémát. Ez olyan, mint amikor a gyökere nélkül szedjük ki a gyomot.

 

A lényeg : ön nem túlsúlyos, hanem túl savas.

 

Amilyen a vér, olyan a test. Amilyen a test, olyan a vér. A vér minősége pedig - és így a testé is - az elfogyasztott ételek és italok minőségétől függ. Aki savas ételeket eszik, annak gyenge vérsejtjei és gyenge egyéb sejtjei lesznek - ráadásul még el is fog hízni.

 

A savaknak egy részét kiürítjük a beleinken, a vizeleten és a bőrünkön keresztül, de ami a szervezetünkben marad, azt tárolni kell vagy semlegesíteni.

A felesleges savak elkezdik lebontani a szöveteink és szerveinket alkotó sejteket. A sejtek bomlása miatt pedig önvédelmi üzemmódba kapcsol a test. Kétségbeesett védekező mechanizmusként elkezdi használni az ételekkel bevitt és a szöveteinkbe bevitt zsírt, bármi is legyen ennek az ára. A zsírok képesek megkötni a savakat, és elsősorban a savak tárolására használja.

 

A test elsavasodása beindítja a sav-bázis egyensúly felbomlásának, a hízásnak és a betegségnek a romboló hatású ciklusát.

A túl sok sav elvonja a vérből az oxigént, oxigén nélkül pedig lelassul az anyagcsere. És ami még rosszabb, az étel erjedésével megjelennek a gombák a testben, amik, mivel élő organizmusok „enniük" kell, és amikor túlzottan elszaporodnak a savas szervezetben, akkor a mi táplálékinkat fogyasszák, akár 50 %-kal is csökkentve a megevett étel kémiai és mechanikai felszívódását. Ez egyes embereknél korós soványságot is okozhat.A sovány emberek esetében gyakori bélbolyhok roncsolodása és/vagy a nyálka túltengése, illeteve a megemészetlen fehérjék felhalmozodása a vékonybelekben. Megfelelő tápanyag híján a szervezet nem képes jól működni. Ilyenkor az étel megreked és energia adás helyett tovább savasítja a szervezetet.

Ez egy ördögi kör. Az eredmény pedig súlynövekedés, fáradság és betegség.

 

                                                            

 

                                                   Van megoldás !

 

                                                     

 

A tartós fogyás egyetlen igazán hatásos módszere tehát az életmódváltás. A siker titka, ha az egész család változtat nemcsak étkezési szokásain, de életvitelén is. Ez különösen a gyermekek számára fontos, akiknél egy életre megalapozhatjuk az egészséges étkezést, megszerettethetjük a mozgást.

Részesítsük előnyben a zöldségféléket, teljes kiőrlésű gabonaféléket, olajos magvakat, gyümölcsöket, húsok közül a halat illetve a fehér húsokat. Több mint 100 éve dr. John Harvey Kellog indította útjára a müzlis reggelit, ami a mai napig az egyik legegészségesebb reggeli eledel, magas rost és alacsony zsír tartalma miatt. Az olajos magvak számos ásványi anyagot, rostot, vitamint tartalmaznak, védik szívünk egészségét, kis mennyiségben segítik az ideális testsúly megtartását is.

 

   Tartós fogyás DXN termékekkel az elhízás valós gyökerének                                          kezelésével

 

       

Spirulina Cereal - Spirulinás gabonapehely

A spirulina széles körben ismert, mint kiegyensúlyozott táplálék, a magas rosttartalmú gabonaféléket pedig minden élelmezéstudományi szakértő javasolja. A DXN Spirulina gabonapehely kiváló minőségű gabonából és spirulinaporból készül, így az egyik legjobb, könnyen elérhető tápanyagforrás.
Váltsa ki első étkezését az egészséges Spirulina tartalmú gabonapehellyel mely egyesíti a Spirulina és a gabonapehely étvágycsökkentő hatását. 
A Spirulina fogyasztásával a fogyókúrák alkalmával jelentkező, egyoldalú táplálkozásból eredő vitamin- és ásványianyag-hiány kiküszöbölhető. Mindez befolyásolja agyunk "jóllakottság-központját", csökkenti az éhségérzetet. Ha emellett még Spirulina tablettát is beszedünk 5 db-ot az étkezés előtt fél órával , a magas fehérjetartalom miatt jóllakottságérzés alakul ki, ami segít csökkenteni anapi felesleges kalória bevitelt. 

    

 

A SPIRULINA tabletta szedése „fogyasztó hatása" mellett elősegíti : 
- a tiszta gondolkodást - a salakanyagok kiürítését - a vérnyomás csökkentését
- az allergiás panaszok enyhülését  - vércukorszint-szabályozást  
- vashiányos állapot és vérszegénység megszüntetését  
- megszünteti ill. megelőzi a vitaminhiány kialakulását  - helyreállítja a bélflórát 
- mérsékli az allergiás tüneteket  - véd a csontritkulás ellen   - segít az ízületi problémák megszüntetésében 
- segíti a haj- és köröm növekedését, a csontrendszer épségének megőrzését

 

        

 

     Cordypine: Erjesztett ananászlé Cordyceps gombával!


Cordypine - a hollywoodi hírességek diétáinak sztárjával, a fogyókúrák elengedhetetlen gyümölcsével, az  ananásszal, mely Paraguay-ból származik, Kolumbusz révén került Európába a XV. század végén. Az ananász gyógyászati szempontból is kitűnő élelmiszer. Kiemelkedő emésztést elősegítő, vízhajtó és tisztító hatása. Vitamin, ásványi anyag és rost tartalma igen magas, ennek köszönhetően erősíti az immunrendszert. Közismert lázcsillapító, gyulladás gátló és fájdalomcsillapító hatása. Ezen kívül, a benne található bromélia enzim segíti az emésztést és a sav-lúg egyensúly helyreállítását.
Az ananász kedvező hatásának titka a bromelin enzimben lakozik, mely a fehérje emésztésben nyújt hathatós segítséget, valamint szerepet játszik a zsír égetésében.  A fehérjéket elemeire, aminosavakra bontja, melyek felszívódás után a zsírsejtekbe kerülve pillanatok alatt elégnek. A zsírsejt pedig az égetéskor több energiát használ fel, mint amennyi felszabadul, így fokozatosan egyre kisebb lesz. Emésztést gyorsító hatása révén a méreganyagok gyorsabban ürülnek ki a szervezetből, így tökéletes méregtelenítő is egyben. Csökkenti a vér savtartalmát, így segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának megőrzését, helyreállítását.

 

 

Cordyceps - A gomba és a különböző eljárásokkal előállított micélium massza legfontosabb hatóanyagai a nagy- és kismolekulájú poliszacharidok (közülük legismertebb a kordycepssav). 
Vizsgálatok támasztják alá, hogy fogyasztása elősegítheti a szervezet oxigén felhasználását, felerősítheti a szervezet immunválaszait. Hozzájárulhat a vérzsírszint megfelelő szinten tartásához, a koleszterin- és triglicerid szint csökkentéséhez, végső soron a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Antioxidáns hatású, részt vesz a szabad gyökök okozta káros oxidatív, így az öregedési folyamatok gátlásában, elősegítheti egyes baktériumok és gombák szaporodásának, fejlődésének gátlását.

 

      

Ganoderma: Japán tudósok kutatásai rámutattak, hogy a Ganodermát fogyasztó vékony embereknél súlygyarapodás, az elhízottaknál pedig fogyás tapasztalható. Mindegy, hogy valaki mennyire idős vagy fiatal, hogy férfi vagy nő, és hogy milyen az egészségi állapota, a Ganoderma lehetővé teszi, hogy megtartsa az optimális testsúlyát és alakját. Rendszeres szedés esetén a Ganoderma beállítja az illető erőnlétét és kiegyensúlyozza a biológiai funkciókat. Mivel a Ganoderma megszűntetheti az elhízást, a túlsúlyos embereknek sem kell aggódniuk súlyfeleslegük miatt és a külalakjukra sokat adó nőknek sem kell szenvedniük az éheztető diéták és a fogyasztószerek kellemetlen mellékhatásai miatt. Mind emellett a ganodermát mint az egyik leglúgosítobb növényt írják le, így az előbb említett elsavasodás, így elhízás alapját szünteti meg rendszeres szedésével!

 

                                                          

júl

26

                                     Ganoderma - egy csészébe zárt fittség.

 

 

                                                                                

 

Sok embertársunknak okoz problémát a kávézás: magas a koffeintartalma, felemeli a vérnyomásunkat, gyomorégést okoz, émelygés, rossz közérzet, rossz alvás, hogy más mellékhatásokról ne is beszéljünk. De... mégis, ha próbáltunk is, mégse tudtunk róla lemondani.

 

Tudjuk, mire épül fel az élelmiszeripar: ízfokozók, szintetikus színezék, adalékanyagok és még olyan anyagok melyeknek összetétele és eredete gyakran kinyomozhatatlan!

 

 

 

 

És a DXN kávé?

 

A dxn ganodermakaávé kereskedelmi forgalomba lévő természetes brazil kávé. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot és tartósítószert! A brazil kávék koffein tartalma alacsonyabb.

Egészségügyi hatásáért a hozzáadott ganoderma gombakivonatának köszönhető.

 

És mik ezek az élettani hatások?

   -   A ganoderma megszünteti a koffein káros hatásait, így nem hirtelen  feldob 

         és  utána gyorsan elmúlik. Ezért 2-3 kávét is kivált a fogyasztása!

  -   A ganoderma tartalma segít a méregtelenítésben, vérerek karbantartásában,

        így a vérnyomást szabályozza.

  -   Nyugtató és alvást segítő.

  -  Jó hatással van az emésztésre.

  -  Nincs utána szomjúság vágyunk, ezáltal nincs annyi vizelet kiválasztás sem.

  -  Lúgosítja a szervezetet, megszünteti a szövetek elsavasodását.

  -  A reflux problémával küzdőknek sem okoz gyomorégést.

  -  Csökkenti a fáradságérzetet, növeli az energiaszintet, javítja a szellemi

     frissességet.

 

       Ezért napjainkat stresszmentessebben, aktívabban és fittebben élhetjük meg.

 

Azt tudni kell, hogy az igazi élettani hatását és az érezhető különbséget csak akkor tudja megtapasztalni, ha abbahagyja a savasító kávék fogyasztását és legalább egy teljes doboz ganoderma kávét megiszik.

 

Mért a legolcsóbb kávé a DXN ?

1.     Mivel egy tasak legalább 2 adag elkészítéséhez elegendő, így

        törzsvásárlói  áron 1 feketekávé 85 Ft a 3 in 1-ben pedig 88 Ft-ért

        vásárolhatóak meg a webáruházban, ha az egyszeri 5000 Ft

        regisztrációs díjat befizeti.

 

2.    Ha a ganoderma kivonatot levonjuk, 45 Ft.

 

3.     Ha hozzáadjuk a megváltozott életminőséget, fittebb ébrenlétet és a

        nyugodtabb alvást, a rendeződő vérnyomást, s az esetleges kevesebb

        betegállományt, munkából kiesést, akkor plusz értéket kapunk.

        A kevesebb fogyasztást, mert gyakran kivált 2-3 kávét is.

 

4.    Ha valaki elkezdi ajánlani a terméket másoknak és felépül egy kisebb

       fogyasztói csoport alatta, akkor pedig annyi jutalékot kaphat, hogy havi

       vásárlásai már ingyenesek lesznek, sőt ha jól dolgozik sok pénzt is kereshet.

 

       A DXN kávéfajták minden egészségtudatos ember és minden korosztály

                                                    számára a legjobb választás.

 

                                           Érezze és tapasztalja meg a különbséget !